Hvordan Credit Card incitament programmer arbejde

Med populariteten af kreditkort i dag er det ikke underligt, at der er en række incitamentsprogrammer, der tilbydes af forskellige kortselskaber i et forsøg på at få forbrugerne til at vælge én virksomheds kort over en anden. Nogle incitamentsprogrammer tilbyder dig penge tilbage på dine køb, mens andre tilbud gratis flyselskab miles eller rabatter på visse varer eller fra visse forhandlere… men incentive-programmer gøre ikke meget godt, hvis forbrugerne ikke er sikker på, hvordan man bruger dem eller om et program er bedre til deres behov end den anden.

Nedenfor finder du en oversigt over hvilke incitamentsprogrammer er og hvordan de fungerer, samt eksempler på nogle af de mere almindelige fordele, der tilbydes af disse programmer, og nogle af fordelene ved hver.

Incentive-programmer er

Put blot, er incentive-programmer, der tilbydes af kreditkortselskaber bare markedsføring værktøjer, der anvendes til at forsøge at få folk til at vælge bestemte kort. De er ofte kombineret med lavere indledende i et forsøg på at tiltrække flere kunder, og er som regel afhængig af Kortindehaverens evne til at holde deres kortkonto ajour og deres betalinger aktuelle.

Cash Back programmer

En af de tidligere incitamentsprogrammer, der blev brugt af kreditkortselskaber var kontant tilbage incitament… Det er også en af de mere populære programmer. Kontant tilbage incitamentsprogrammer arbejde ved at give kortholdere en del af det beløb, de betaler hver Køb tilbage, normalt en gang om året. Procentdelen af hvert køb er generelt ganske lav (omkring 1%, selv om nogle gange så højt som 1,5% eller 2%), men i løbet af et år at lille procentdel kan begynde at tilføje. Nogle kort helt afkald på den årlige betaling, men… de betaler i stedet deres procentdel tilbage så snart hver Køb rydder processoren.

Flyselskab Miles programmer

En anden af de tidlige incitamentsprogrammer, kort, award flyselskab miles eller hyppig flyer mil med store flyselskaber har altid været populære… især med forretningsfolk eller andre, der rejser med fly på en semi-regelmæssigt. Nogle kort kun tillade ture til bestilles på bestemte tidspunkter eller på bestemte datoer, selvom en voksende tendens er at kunderne mulighed for at bruge deres bebyggede flyselskab miles, når som helst de ønsker. Dette kan være særligt nyttigt for personer, der tager regelmæssig ferier… køb af, at de hele året kan udnyttes det følgende år for at betale for ferie rejse.

Discount programmer

Som flere forhandlere og store producenter har blive justeret med forskellige kreditkortselskaber, har en række kort, der tilbyder rabatter med visse detailhandlere eller med visse typer af produkter oversvømmet markedet. Automobilproducenter kan tilbyde én type kort, der giver kortholdere til en rabat på der gør køretøj, kæder af varehuse kan have et andet kort, der giver kunder en rabat på alle de varer, de køber. Rabatkort forblive en af de mere populære incitament kort på markedet, og er ofte brugt til køb med de detailhandlere, der er indgået en aftale med deres udstedere.

Andre programmer

Ud over disse fælles incitamentsprogrammer er der en række andre incitamentsprogrammer, der kan tilbyde forskellige kreditkort udstedere. Nogle af disse har en masse appel, såsom automotive vejhjælp, mens andre måske har en mere begrænset appel såsom at gøre donationer til specifikke velgørende.

Fordelene ved de forskellige incitamenter bør afvejes omhyggeligt før der træffes beslutning om et bestemt program, som nytten og sandsynligheden for, at det vil passe ind i den måde, du normalt butik med dit kreditkort.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.