Købe et hjem for første gang eller har behov for nogle kontanter? Lær, hvordan og Hvornår til at bruge en 1st, 2nd eller Reverse pant for at bruge Equit

I hele dit hjem ejer erfaring, kan du løbe ind i uventede begivenheder, der forårsager du til at bruge dine muligheder i stigende og faldende både din gæld og friværdi i din bolig. Realkreditlån er egentlig bare, at en ændring i mængden af penge du skylder (gæld) og mængden af ejerskab i din ejendom (friværdi).
Første gang du køber et hjem, er det meget almindeligt at lægge ned en udbetaling af hjem pris, og så låne penge fra en långiver til at dække resten af prisen. Du derefter foretage betalinger med enten faste eller justerbare sats pant, baseret på en forudbestemt rente og vilkår. Denne transaktion med dig og långiver kaldes et realkreditlån. Og hvis det er den eneste pant i en ejendom, det kaldes en første pant.
I forbindelse med denne første pant har du højst sandsynligt en større mængde af gæld end mængden af friværdi, medmindre naturligvis du låne mindre, end du lægger ned, så du ville have en større mængde af friværdi end gæld. Hver gang du foretager en betaling til långiver, din gæld falder og ejendommens friværdi øger. Dette sker indtil livet for lånet er opfyldt, og realkreditlån er betalt fuldt ud. På dette tidspunkt, ejendommen er fri og klar, og du ejer ejendommen ud til højre.
Når som helst i løbet af de første pant, hjem ejere kan vælge at låne mod friværdi bygget i hjemmet og tage et nyt lån. En anden realkreditlån er en pant på en ejendom, der har allerede været pantsat som sikkerhed for en tidligere pant.
Processen med en anden pant er meget ligesom processen med at tage ud først. Men fordi du låntagning over egenkapitalen allerede bygget i hjemmet, andet pant bærer rettigheder, der er underordnet i forhold til de af først. Det betyder, at anden pantet er andet at gøre et krav og andet til at indsamle, hvis den første pant er i standard. Af denne grund er renten ofte højere for en anden pant end en første pant.
Når man overvejer en anden pant, er det vigtigt at opvejer omkostningerne mod fordelene. Du skal shoppe for kreditvilkår, der bedst opfylder din lånoptagelses behov uden at frembyde unødig økonomisk risiko. Efter alt, med ansvar for et andet pant er et hjem ejeren mere tilbøjelige til at default og muligvis mister hans eller hendes hjem. Sørg for at du handlet din anden pant bare så flittigt som du gjorde den første, sammenligne årlige procentvise satser, punkter, gebyrer og forudbetaling sanktioner. Alle disse vilkår kan gøre en enorm forskel i mængden af penge du vil betale igen for låne mod dit hjem egenkapital.
Som situationen for en første pant, en anden pant generelt øger din gæld og reducerer dit hjem egenkapital. Modsat, dog er der en reverse pant.
I reverse pant, en boligejer låner på egenkapitalen i deres hjem og modtager kontanter fra långiver uden at skulle sælge hjem eller foretage månedlige betalinger. Denne kontanter kan gives til boligejer som en månedlig kontantforskud, i en enkelt engangsbeløb, som en kredit-konto, der tillader dig at beslutte, hvornår og hvor meget af din cash er udbetalt til dig, eller som en kombination af disse betalinger. Boligejer behøver ikke at foretage eventuelle betalinger, så længe han eller hun bor på ejendommen. Hvis boligejer skal flytte, sælge ejendom eller dø, så lånet skal være betalt.
For at kvalificere sig til en reverse pant, skal du være mindst 62 år og ejer et hjem. Denne mulighed for en reverse pant er perfekt til ældre boligejere, der er egenkapital rige, og kontanter fattige. I tilfælde af en reverse pant, din gæld øger og dit hjem egenkapital falder.
Afhængigt af hvilken fase af boligejere erfaring du er i, er det vigtigt at altid vide, dine muligheder som en boligejer. Med mulighed for at belåne din egenkapital, kan du har penge til at forbedre dit hjem, foretage forbedringer til at øge den samlede værdi af dit hjem, eller leve komfortabelt, når der er ikke nogen flydende cash let tilgængelige for dig, men du har egenkapital i dit hjem.
At være en boligejer kan være givende på mange måder, og at være i stand til at udnytte penge i dit hjem er en af dem. Altid forskning vilkår og betingelser af enhver pant, og altid låne fra en kvalificeret, pålidelig kilde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.