Finde et Job i en hurtigt voksende felt ved hjælp af Labor markedsinformation For din tilstand

Spørgsmålet står over for de fleste mennesker, der ønsker at finde et job er “Hvad er en god betalende job med vækstpotentiale?”
Conestoga-vognen byggearbejde boomede på én gang som mennesker sluttede de vogn tog overskriften vest.
I dag er bommen er for længst forbi og dem, der ønsker at finde et job med en fremtid vil sandsynligvis ønsker at holde sig væk fra et område.
Så hvordan kan du finde et job, der med rimelighed kan forventes at blomstre i fremtiden enten i dit hjemland eller det land, hvor du vælger at opholde sig?
Sig nøglen er i brug af Labor Market Information til forskning potentielle job, når du opretter en langsigtet plan for at finde det job, du føler er ideel til dine evner og interesser.
Dit første skridt at finde et job med potentiale er at bruge den gratis service til rådighed på “Americas karriere InfoNet” en hjemmeside, sponsoreret af US Department of Labor.
For at finde et job med vækst potentiale i din tilstand, kan du besøge denne stat af stat database. (Dette åbner i et nyt vindue, så du ikke mister instruktioner om hvordan man finder et job med potentiale på denne side, når du klikker på linket!)
Efter at du har søgt efter en bestemt tilstand – vi vil bruge Alabama som eksempel – er her hvad du finder…
1) grundlæggende demografiske oplysninger under disse overskrifter:
(Igen, disse er for Alabama.) Demografiske oplysninger:
2001 befolkning 4,468,900
2002 Labor kraft 2,102,800
2002 arbejdsløshed Vurder 5,9%
2002 medianen husstandsindkomst $37,600
2001 per Capita indkomst $24.500
Du vil kunne se, hvordan staten rangerer nationalt og du vil være i stand til at kontrollere arbejdsløshed af county bare at vide, hvad du er oppe imod i din jobsøgning for et bestemt Amt!
2) det næste skridt at finde et job i en voksende besættelse er at vælge form for vækst besættelse du har i tankerne.
Dine muligheder er…
Hurtigst voksende erhverv
Erhverv med den mest åbninger
Erhverv med den største beskæftigelse
Erhverv med faldende beskæftigelse
Højeste betalende erhverv
På dette tidspunkt i din karriere søgning du vil også blive bedt om at vælge niveauet af uddannelse er du villig til at opnå for at øge din indkomst. De indstillinger, der er anført er… Samlede
Kun erhvervserfaring eller on-the-job træning kræver
Post-gymnasiale uddannelse eller en associeret grad kræver
Der kræver en bachelorgrad eller højere
Klik på den relevante knap for at gøre dine valg og derefter kan du trykke “Søg” for at finde et job med vækst potentiale.
I dette tilfælde vælger vi “Hurtigste vækst” og “generelt” uddannelsesmæssige krav.
Når du søger for at finde et job med disse kriterier, vil du modtage resultater baseret på den hurtigste vækst i antallet af arbejdspladser, og du vil modtage programoversigter, der kan kræve ingen uddannelse efter gymnasiet op til job, der kræver en toårig community college eller faglig skolen træningsprogram eller 4-årig bacheloruddannelse.
Hvad ser du, når du gør oplysninger jobsøgning?
Du kan se de første 25 af (for Alabama) 513 hurtigst voksende job som bestemmes af antallet af arbejdspladser, der vil være tilgængelig mellem 2000 og 2010.
Som man kunne forvente, job med de højeste vækstudsigterne for Alabama er computer software engineering og applikationer.
Ved at klikke på jobbet selv finder du rapporten”besættelse” til denne stat.
Du vil lære et væld af oplysninger om denne særlige job og være i stand til at se en online job video viser dig kun, hvad en bestemt job indebærer.
Da du ønsker for at finde et job med god indkomst potentiale, vil du se – i gennemsnit – slags penge folk i dette job gøre i en bestemt tilstand og landsdækkende baseret på regeringens labor markedsinformation.
Nu lad os prøve at finde et job, der er i kategorien “Højeste betalende” men kun kræver en 2 år træningsprogram på det mest.
Hvilke job er kommet? Tip: De vil blive opført af den højeste løn udtrykt en timeløn (når det er muligt) og derefter en årlig løn for jobbet du finde i time/årlige format.
Top 10 er for Alabama (svaret variere i din tilstand):
1 kommercielle piloter/t $59,100
2 computerspecialister, alle andre $24.52 / $51,000
3 elektrisk og elektronik reparatører, kraftcenter, understation og relæ $23.59 / $49,100
4 stråling terapeuter $22.67 / $47,200
5 elektrisk og elektronik tegnere $22.02 / $45,800
6 astronautik og operationer teknikere $21.98 / $45,700
7 elektrisk og elektronisk ingeniørvidenskab teknikere $21.71 / $45,200
8 bedømmere og bedømmere af fast ejendom $21,16 / $44.000
9 skibets ingeniører $21.13 / $44.000
10 telekommunikation udstyr installatører og værksteder, undtagen linje installatører $20.79 / $43,200
Igen, kan du klikke på stillingsbetegnelser du finde og gå direkte til en erhvervsmæssig betænkning.
Ved hjælp af Labor Market Information, kan du finde et job med stort vækstpotentiale, høje lønninger og normalt en uddannelseskrav, der involverer kun 2 års uddannelse eller derunder uden for gymnasiet.
Husk, du ikke behøver nødvendigvis en traditionel 4 år grad at finde et job med høj vækst potentiale. Du behøver særlige færdigheder dog ikke mere “undervands kurv væve kurser” på college, der er relateret til et bestemt felt.
4 år grader er rart og endda graduate grader er vigtigt at finde et job i nogle felter. Men i stigende grad, 2 års specialiserede programmer der dominerer feltet hvad angår forbedring af lønninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.